Om os

Velkommen til ITALIENSKE BOBLER!

 

Vi er en familie med stor passion for Italien, og af den grund, holder vi stort set alle vores ferier i dette fantastiske land.

Om vinteren driver vi vores skiklub i Livigno, hvor vi er kommet igennem 20 år og om sommeren tager vi på biltur til flere af landets regioner, hvor vi aldrig misser muligheden for at besøge vingårde.

Familien består af:

Heidi (mor) 48 år, pædagog og passioneret italian lover  (taler lidt italiensk)

Allan (far) 48 år, leder i forsikringsselskab og feineschmecker indenfor italiensk mad & vin, (øver sig på italiensk)

Emilie (datter) 23 år, jurastuderende og opvokset med Italien (taler lidt italiensk)

Magnus (søn) 19 år, student og stor fan af Italien (taler italiensk)

 

Længe havde vi drømt om at gøre mere ud af vores passion for Italien og vin, da vi alle 4 har fælles stor interesse og erfaring med italiensk vin. 

Sommeren 2019 var vi med gode venner på en lækker autentisk fiske restaurant ved Lago Maggiore, hvor vi fik en helt fantastisk flaske prosecco fra procucenten Valdo. Vi kiggede på hinanden og var enige om, at det var produktet, vi skulle arbejde med, og tanken om at starte en familievirksomhed som udelukkende skal importere og sælge boble vin af høj kvalitet fra Italien, blev født

Siden har vi brugt tiden på at klargøre familiefirmaet til opstart. Vigtigst har vi studeret og nøje udvalgt de første producenter, vi skal importere vin fra, hjem til Italienske Bobler. 

 

Når det gælder prosecco har vi valgt at koncentrere os om byen Valdobbiadene i provinsen Treviso, regionen Veneto, som er hjemstedet hvorfra den absolut bedste prosecco kommer.

 

Vi cherrypicker vinhusene, så det kun er de bedste, af de bedste i de forskellige typer af boblevin (spumante) vi tager hjem til jer.

Det sker ved, at vi skaber relation til producenten ved at besøge vingården og få indsigt i produktion og menneskerne bag produkterne.

 

Hver søndag holder vi stor familiedag kombineret med familiemiddag og personalemøde, for at sikre os at firmaet er i konstant udvikling og bevægelse. Så vi kan leve op til høj standard & kvalitet, overfor jer og os selv.

 

Det er lidt om os - familien bag Italienske Bobler. Håber du er blevet inspireret til at følge os. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

 

Følg meget gerne med på vores blog 

 

Kærlig hilsen

Heidi, Allan, Emilie & Magnus